Gratis lunch woensdag?

Het realiseren van glasvezel op Dombosch is een al langer gekoesterde wens. Enkele initiatiefnemers zijn daarom het project DomboschOpGlas gestart en hiervoor zijn de ondernemers op Dombosch benadert.

Men zoekt namelijk voldoende inschrijvingen om de realisatie van dit project doorgang te laten vinden. Mocht dit project echter afgeblazen worden vanwege onvoldoende inschrijvingen, dan is de kans dat er de eerstkomende jaren een nieuw initiatief gestart wordt zeer klein. Dat zou voor veel ondernemers een flinke teleurstelling zijn.

Later instappen?
Later instappen is niet aan te raden, aangezien dit kan betekenen dat het project niet gestart kan worden. Stichting Glasvezel Dombosch geeft om die reden ook een flinke korting bij intekening voor eind juli. We roepen dan ook alle ondernemers op de keuze goed te overwegen en indien het enigszins mogelijk is voor 31 juli in te tekenen.

Contract huidige internetverbinding
De verwachting is dat bij een “go” voor het einde van het jaar de verbindingen opgeleverd worden. Het kan zijn dat u dan voor een bepaalde tijd nog twee verbindingen heeft. Wellicht dat de eenmalige korting bij de start van het project dit compenseert. In het andere geval hopen we dat u het zal zien als een investering in de connectiviteit voor de toekomst.

Info-meeting
Wellicht zijn er technische of praktische vragen die u er op dit moment van weerhouden om in te tekenen. Om meer helderheid te scheppen, bent u van harte uitgenodigd om volgende week woensdag 6 juli naar de info-meeting te komen. De meeting zal plaats vinden bij In Summa, Overkruid 15 te Raamsdonksveer. Het begint om 11.45 en zal om 13.00 afgelopen zijn. Tijdens deze bijeenkomst kunt u gebruik maken van een gratis lunch. Wilt u wel even van te voren aangeven dat u komt? Dit kan via de mail: aanmelden@glasvezeldombosch.nl of telefonisch: 088 876 0080.