Gratis webinar steunmaatregelen coronavirus voor ondernemers

De overheid heeft maatregelen ingevoerd om het Coronavirus zo goed mogelijk te bestrijden. De volksgezondheid staat uiteraard voorop. Dat deze maatregelen jou als ondernemer hard kunnen treffen, realiseren we bij Alfa accountants en adviseurs maar al te goed. Wij begrijpen dat dit een onzekere periode is voor jullie allen.

Gelukkig heeft de overheid ook een breed pakket aan steunmaatregelen beschikbaar gesteld om de economische gevolgen van het coronavirus zo goed mogelijk op te volgen en jou als ondernemer de impact van het virus op de organisatie zoveel mogelijk te beperken.

Een greep uit de maatregelen:

  • Bijzonder uitstel van betaling voor belastingaanslagen;
  • Uitstel van aflossingen op banklening mogelijk;
  • NOW-regeling;
  • Bijzondere bijstand voor zelfstandigen;
  • Overheidsmaatregelen voor liquiditeitstekorten.

Op donderdagmiddag 26 maart 2020 van 16:00 uur tot 17:00 organiseert Alfa accountants een gratis webinar. In dit webinar worden de aangekondigde maatregelen ter bestrijding van de volgen van het coronavirus besproken.

Je hoeft je niet van te voren aan te melden, door het openen van de link deel je mee aan het webinar: https://www.alfa.nl/actueel/webinar-steunmaatregelen-coronavirus-voor-ondernemers

Mocht het tijdstip niet passen in jouw agenda, kun je aanmelden voor onze nieuwsbrief waarin een link naar het webinar is opgenomen.