HALLO RAAMSDONKSVEER – Ladies & Gentlemen Event 2016

Op 12 juni 2015 was de eerste editie van Hallo Raamsdonksveer, een leuke avond pre-summer shopping op een prachtige zomerdag. Een gezellige ontmoeting werd het met 51 lokale ondernemers en een hoge opkomst van winkelend publiek.

halloraamsdonksveer-slider2016

De positieve reacties van het publiek en de deelnemers zijn voor de organisatie een aanleiding HALLO RAAMSDONKSVEER Ladies & Gentlemen Event 2016 ook dit jaar weer te organiseren. Vandaar dat alle ondernemers in de gemeente Geertruidenberg uitgenodigd worden mee te doen aan dit gezellige festijn op zaterdag 4 juni 2016.

De voorbereidingen voor de organisatie, die grotendeels hetzelfde zal zijn als vorig jaar, is van start gegaan. Deelname staat open voor ondernemers uit Raamsdonk, Raamsdonksveer en Geertruidenberg. Er mogen dit jaar meerdere deelnemers uit één branche deelnemen, dus geen exclusiviteit per branche. Ook wordt er weer een loterij georganiseerd waarvoor de organisatie u vraagt prijzen beschikbaar te stellen. De opbrengst van de loterij gaat dit jaar naar de stichting Veerse Truckrun die op 18 juni gehouden wordt.

De locatie: parkeerterrein sportvelden Raamsdonksveer
Datum: zaterdag 4 juni van 16.00 – 21.00 uur
Opbouw kramen: vanaf 10.00 uur

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 22 april via www.halloraamsdonksveer.nl of stel uw vraag via info@halloraamsdonksveer.nl

De organisatie van HALLO RAAMSDONKSVEER is in handen van: Anja van Campenhout – Saskia Keijzers – Toon Siemons – John Gaasbeek en Chris Verhoeven