Helpt u de Sint er een feestje van de maken?

De activiteiten van het Sinterklaas Comité zijn grotendeels afhankelijk van de financiële spontaniteit van winkeliers en bedrijfsleven. 

Met uw steun kunnen wij alle kinderen een mooi feest bezorgen! Voor dit jaar zoeken wij sponsoren die voor een groot of klein bedrag naar keuze ons Sinterklaasfeest willen steunen!

Mogen wij op u rekenen? Niet alleen Sinterklaas, de Pieten en het Sinterklaas Comité, maar ook alle kinderen waarderen uw bijdrage enorm! Als bedrijf met werknemers met kleine kinderen en die dan ook nog in onze gemeente wonen, heeft ieder bedrijf wel iets met de intocht en de uittocht die regionaal heel erg hoog staat aangeschreven. Veel ouders komen juist naar onze gemeente om de intocht bij te wonen.

Alle donaties zijn welkom, maar ook zijn er sponsorpakketten mogelijk. Vanaf 100 euro ontvangt u gratis entree tickets voor de kindermiddag in het Dongemond College inclusief een aantal consumpties. U kunt ook Sinterklaas bij u op het werk laten komen. Donateurs krijgen een factuur ter hoogte van het sponsorbedrag, zodat het als kosten geboekt kan worden. Wilt u hier meer informatie over ontvangen, stuur dan een mail: sinterklaas@sintgeertruidenberg.nl

Bron: Sint Nicolaas Comité Raamsdonksveer – Geertruidenberg