Verkleedhuis overgenomen door Scattando Events

Sinds deze maand is Het Verkleedhuis overgenomen door Scattando Events. Huub Lommers en Janine de Waard: ‘Het is het snel gegaan’.

“Het kwam op ons pad dat de vorige eigenaar ermee wilde stoppen en dat hebben we met beide handen aangegrepen, omdat het heel goed aansluit bij onze andere activiteiten”.

Het Verkleedhuis is al jaren een begrip in de wijde omgeving en is toonaangevend op het gebied van kledingverhuur én verkoop van Gala-, Theater-, Thema-, en Feestkleding. Er hangen zo’n slordige 3500 kledingstukken in alle stijlen. Ook rekwisieten en accessoires zijn aanwezig in het grote pand aan de Heistraat 11 – 1 in Sprang-Capelle.

De activiteiten van Scattando Events bevinden zich in dezelfde sector en het beste te omschrijven als dienstverlenend met ondersteunende producten in de theater- en evenementenbranche. Vooral de grote hoeveelheid theaterkleding, aanwezig in Het Verkleedhuis, is daarbij een goede aanvulling op de al bestaande activiteiten.
Scattando Events zal de artikelen aan gaan vullen met oa eycatchers, partytenten en springkussens om een zo breed mogelijk scala aan te kunnen bieden in zowel het theater als voor evenementen. Het Verkleedhuis blijft natuurlijk gewoon Het Verkleedhuis heten. Huub Lommers: “Waarom iets wat de lading dekt veranderen”. Of Het Verkleedhuis in Sprang-Capelle blijft? Voorlopig wel, maar de eigenaren sluiten niet uit dat deze op termijn verhuisd naar bijvoorbeeld Raamsdonksveer, om een betere bereikbaarheid voor de klanten te realiseren.

Het Verkleedhuis is meteen voortvarend van start gegaan, de oktober- en tirolerfeesten komen eraan en de winkel is er al helemaal klaar voor en hangt vol met toepasselijke kleding en accessoires. Ook de sinterklaasmantels, pietenpakken en kerstkleding hangt al klaar om verhuurt te worden in de komende periode. Ga er eens langs om te kijken of er wat voor je bij hangt.

Het Verkleedhuis is open van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 – 17.30 uur, op woensdag tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Maar gaat voor groteren groepen of theatergezelschappen ook op afspraak open buiten de reguliere openingstijden. En, de koffie staat altijd klaar!
Op 11/11 vind er een grote heropening plaats, maar tot die tijd is Het Verkleedhuis natuurlijk ook al gewoon open! Het Verkleedhuis is te bereiken via www.verkleedhuis.nl

Iedere voorstelling en elk feest of evenement begint bij Het Verkleedhuis