‘Hulp bij financieren uitbreiding onderneming’

Financieringspoort Brabant biedt ondernemers ondersteuning tot 30 juni 2016. Gaat het goed met uw bedrijf maar loopt u tegen financieringsgrenzen aan? Heeft u eerder geprobeerd om nieuwe financiering aan te trekken maar is het niet gelukt om de bank of financiers te overtuigen?

Financiering

Ondersteuning
U kunt tot 30 juni ondersteuning krijgen bij het opstellen van een financieringsplan. Een goed gesprek of een doortimmerd financieringsplan kan net dat zetje geven om uw onderneming verder te helpen. De helft van alle mkb’ers heeft moeite met het aantrekken van financiering en geeft aan niet te weten welke alternatieve financiers voor hen interessant zijn. Daarom ondersteunt provincie Noord-Brabant! U kunt uw financieringsvraag bespreken met een deskundige van de Kamer van Koophandel en samen bespreekt u hoe u uw eigen situatie kunt verbeteren. Als het nodig en zinvol is kunt u ook nog een financiële specialist inhuren, de kosten hiervan worden voor de helft vergoed tot een maximum van €2500,-.

Interesse?
Van de 21 ondernemers die als eerst een voucher ontvingen hebben 11 bedrijven (52%) direct financiering gevonden, in totaal is er €8.750.000,- door deze bedrijven geïnvesteerd en zijn er 149 banen gecreëerd. Wilt u in gesprek over groeifinanciering, gebruik dan de regeling van Financieringspoort Brabant. Wacht niet te lang, de regeling staat nog open tot 30 juni. Mail financieringspoort@kvk.nl. Kijk voor meer informatie op www.kvk.nl/groeikansen.

Bron:  BOM, Rewin, KvK, Gemeente

Noot bestuur VOG
Deze financieringsmogelijkheden zijn tot 30 juni 2016 beschikbaar. Dus wanneer u op korte termijn wenst uit te breiden en kapitaal nodig hebt dan raden we u aan om hier snel mee aan de slag te gaan.