Informatiezuilen zijn geplaatst

Dinsdag 14 augustus heeft Q-lite twee informatiezuilen geplaatst. Eén aan de Wilhelminalaan en één aan de Maasdijk.

In de VOG werkgroep Horeca & Retail is het plan om te adverteren op informatiezuilen om gezet in realiteit. In samenwerking met de gemeente Geertruidenberg zijn twee informatiezuilen aangekocht.

Jacco Swart van Q-lite, leverancier van de informatiezuilen, sprak van een uniek moment. Niet eerder heeft een ondernemersvereniging een dergelijke onderneming op zich genomen. Zij leveren gewoonlijk aan grote bedrijven of distributeurs met een uitgebreid landelijk netwerk.

Louis de Wit, voorzitter van de VOG, bevestigt het beoogde doel: “Het óók bereikbaar maken van dit medium voor de kleinere ondernemers. Door de aankoop en het contentbeheer zelf te doen, blijven de exploitatiekosten laag en kunnen VOG-leden voor € 50,00 per maand op de zuilen adverteren.”

De komende 2 weken zullen we ervaring op te doen met de mogelijkheden van het systeem. Om die reden zijn de publicatie “in de proeftuinperiode” op beide informatiezuilen tot 1 september gratis. Met ingang van 1 september 2018 wordt volgens planning met de programmering gestart.

Heb je ook interesse om te publiceren/adverteren op één of alle twee de informatiezuilen? Download dan de informatieflyer van VOG-informatiezuilen.

We hebben de installatie van de zuilen  in beeld gebracht. Deze fotoreportage staat in onze gallery.

Bron: VOG Webredactie.