Informatiezuilen zijn zeer gewild object

Een week voor de ingebruikname van de zuilen volgens de programmering, is 66% van de zendcapaciteit gereserveerd.

De twee VOG informatiezuilen is een initiatief van de VOG werkgroep Horeca & Retail. Het uitgangspunt van de werkgroep was om de ondernemers in de horeca en retail binnen de gemeente Geertruidenberg een betaalbare digitale communicatie mogelijkheid te geven. Daarnaast heeft de gemeente als medefinancier van dit project 20% van de zendtijd op beide informatiezuilen. De gemeente plaatst hier haar mededelingen en geeft ruimte voor evenementen en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn Veilig Verkeer Nederland: We gaan weer naar school, informatie van het VVV en de aankondiging van de Veerse Dag. Tevens kan de gemeente bij calamiteiten direct over de beide zuilen beschikken. Zoals nu het geval is met de omgevallen tank op de Centraleweg bij Siemerink. Als de weg weer vrij gegeven is zullen de zuilen weer volgens de programmering projecteren.

Binnen de VOG werkgroep is afgesproken dat horeca en retail ondernemers bij de start de eerste keuze hebben voor plaatsing van advertenties op de informatiezuilen. Deze periode is nu afgerond en vanaf maandag 27 augustus kunnen alle VOG-leden zendtijd op de informatiezuilen reserveren.

In de huidige “proefperiode” (tot 1 september) zijn zowel de reeds gereserveerde advertenties voor de komende maanden als proef afbeeldingen te zien en worden door VOG redactie meerdere programma mogelijkheden uitgeprobeerd om een zo een optimale projectie te bereiken. Het contentbeheer voor de beide zuilen, organiseren we vanuit de VOG redactie.

De afgelopen weken hebben we de meest uiteenlopende verzoeken gekregen voor publicatie en is er enorm veel interesse voor het plaatsen van advertenties. Om die reden hebben we een paar aanvullende spelregels geformuleerd:

  • Maximaal 3 advertenties per tijdsblok per aanvrager.
  • Korting alleen bij advertenties voor minimaal één jaar: 10% korting.
  • Toewijzing zendtijd volgens wie het eerst komt, het eerst maalt-principe.

Wilt u de Flyer (alle spelregels) van de Informatiezuilen lezen of downloaden? Klik dan hier.

Wilt u het artikel in de Langstraat over de informatiezuilen nog eens lezen? Dat kan, klik hier.

Wilt u een reservering maken voor uw projectie op de informatiezuil, klik dan hier.

Het VOG Bestuur