Inschrijving MVO-prijs G’berg 2017

logomvo
Herhaald bericht (20-7-2017)

Grote, maar zeker ook kleine bedrijven die mee willen doen, kunnen zich tot 17-9 inschrijven via de website www.mvoprijsgeertruidenberg.nl.

De gemeente Geertruidenberg stimuleert Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Daartoe is in 2015 de MVO-prijs in het leven geroepen. Deze tweejaarlijkse wedstrijd is bedoeld voor bedrijven binnen de gemeente, die laten zien dat duurzame winst voor milieu en maatschappij, en gunstige bedrijfseconomische resultaten hand in hand kunnen gaan.

Na de inschrijftermijn nomineert de jury zes bedrijven voor de prijs. Het publiek kan na de voorselectie stemmen op hun favoriet via de website. Ook de jury buigt zich weer over de genomineerden. Na deze ronde zijn er nog drie bedrijven in de race. Aan de hand van bedrijfsbezoeken door de jury, wordt uit deze drie ondernemingen uiteindelijk een winnaar gekozen. Eind van het jaar wordt de MVO-prijs Geertruidenberg 2017 uitgereikt.

Op de website zijn de criteria te vinden waaraan kandidaten moeten voldoen. Voor meer informatie en online aanmelden kunnen belangstellenden hier ook terecht.

Uitreiking 2015

Bron: Gemeente Geertruidenberg