Inspiratie-evenement Duurzaam Bouwen

Zoals u weet zijn we binnen GENiaal actief om duurzaamheid te bevorderen. Medesponsor Rabobank organiseert een inspiratie-evenement. Daarvoor zijn makelaars, ontwikkelaars, bouwers,

gemeentes en architecten van harte uitgenodigd.

Graag nodigen wij u uit om onze gast te zijn tijdens de netwerk- en inspiratiebijeenkomst op dinsdag 9 mei 2017 bij Rabobank Breda. We hebben twee sprekers uitgenodigd die inspireren met verfrissende inzichten op het gebied van duurzaamheid en energiezuinig bouwen waar u uw voordeel mee kunt doen.

Jan Willem van de Groep  is inspirator, innovator en entrepreneur. Founder van ARXlabs, Factor Zero en Challenge the Future en bedenker en initiator van de Stroomversnelling. Hij was tot voor kort verbonden aan het energie-transitieprogramma Energiesprong.

Zijn boodschap is duidelijk: de bouwindustrie speelt een sleutelrol bij het oplossen van een groot aantal maatschappelijke uitdagingen die de gebouwde omgeving raken. Jan Willem is ervan overtuigd dat innovatie, industrialisatie en nieuwe technologieën leiden tot een nieuw sectorordening. Laat u inspireren door zijn verfrissende visie.

Thomas Dekker
Thomas Dekker is Senior Programmamanager Duurzaam Wonen & Bouwen bij de Rabobank en heeft als doel om energiebesparing te integreren in de dienstverlening van de Rabobank. Hij zal deze middag openen.

Programma dinsdag 9 mei
16.00 uur: Inloop en ontvangst in het Atrium van Rabobank Breda

16.30 uur: Opening door Thomas Dekker, Rabobank

16.50 uur: Spreker Jan Willem van de Groep

18.00 uur: Gelegenheid tot napraten en netwerken

19.00 uur: Einde avond

Aanmelden
Natuurlijk wilt u zo’n inspirerend event niet missen. Meld u aan door een email te sturen naar communicatie.breda@rabobank.nl. Vermeld hierbij ook met hoeveel personen u komt.

Wij ontmoeten u graag op dinsdag 9 mei bij Rabobank Breda, Kloosterplein 11.

Bron: Rabobank Amerstreek