Judovereniging Nintai zoekt sponsoring in natura

Omdat de judovereniging gaat verhuizen zoeken ze hulp. Ze zoeken tafels/stoelen, gordijnen, koelkasten en vaatwassers etc.

Judovereniging Nintai is als sportvereniging gevestigd in de gemeente Geertruidenberg, als hoofdlocatie hebben we een Dojo (sportzaal) in het St. Leo gebouw aan het Kerkplein in Raamsdonk.

judoka

In Raamsdonksveer en Geertruidenberg huren we sportruimten om onze sport te kunnen beoefenen. Al ruim 52 jaar is judovereniging “Nintai” een begrip in Zuid Nederland als actieve judovereniging. Met ongeveer 250 actieve leden nemen we deel aan toernooien en organiseren we eigen wedstrijden.
Kernwaarden die bij onze vereniging en judoka’s behoren, zijn:

  • Betrouwbaar
  • Doorzettingsvermogen
  • Respect
  • Discipline
  • Eerlijk

2017 wordt een belangrijk jaar voor de vereniging: wij gaan verhuizen. Door het accommodatiebeleid van de gemeente Geertruidenberg gaan we onze hoofdvestiging in Raamsdonk kwijt raken. Erg jammer natuurlijk, maar met het verdwijnen van deze locatie ontstaan ook kansen. De vereniging wil al langer naar een centraal in onze gemeente gelegen vaste Dojo in Raamsdonksveer. Dat maakt het mogelijk de gehuurde locaties af te stoten en de Dojo tot een THUIS voor al onze leden te maken. De Gemeente Geertruidenberg gaat ons hier ook bij helpen, want zij stellen voor ons te huisvesten in de voormalige Juliana Mavo aan de Meidoornstraat in Raamsdonksveer, inclusief verbouwing.

Na vele jaren van intensief gebruik is de inrichting van onze accommodatie in Raamsdonk sterk verouderd. Naast de judomatten is weinig geschikt om mee te verhuizen naar de nieuwe locatie. Wij willen de nieuwe locatie met goede spullen opnieuw inrichten en zijn daarvoor op zoek naar sponsoren. Sponsoren die het net als wij belangrijk vinden dat judoka’s in een schone, nette locatie hun sport kunnen beoefen en die daar figuurlijk hun steentje aan willen bijdragen. De letterlijke stenen worden door de Gemeente Geertruidenberg geleverd, waarvoor onze dank.

Voor de nieuwe accommodatie hebben wij concreet behoefte aan de volgende zaken:
Gordijnen voor alle ramen, vier zespersoons tafels met 24 stoelen, vloermatten bij de in- en uitgang van de sportzalen, droogloopmatten. Koelkasten en een vaatwasser voor in de kantine. Een zespersoons tafel met stoelen voor de bestuurskamer. Wij denken in totaal zo’n 10.000 euro nodig te hebben.

Onze Dojo wordt een dagelijks trefpunt voor tientallen judoka’s en hun ouders. Met regelmaat organiseren wij toernooien waarbij judoka’s van buiten de vereniging de Dojo bezoeken. Allen willen wij een schone, nette locatie tonen waar wij onze sponsoren op opvallende wijze zullen bedanken.
Graag gaan wij met u in gesprek over de wijze waarop u ons kunt steunen en welke prestatie daar van onze kant tegenover staat.

Wilt u zich als sponsor aan voor meer jaren aan ons binden dan bieden wij u:

  • Naamsvermelding op trainingspakken/tassen van judoka’s
  • Logo op alle verenigingsbrieven
  • Naamsvermelding met logo op sponsor verzamelbord
  • Vermelding op website met doorklik naar eigen site van het betreffende bedrijf

Passen onze kernwaarden bij uw bedrijf en draagt u onze sport een warm hart toe, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Graag ben ik bereid ons sponsorplan aan u persoonlijk toe te lichten neem gerust contact op met Dhr. H.G.J. Bisschop, 06-15829460, bestuurnintai@gmail.com