Jury bezoekt genomineerden MVO-prijs

Op 16 november bezocht de vakjury de genomineerden die strijden om de MVO-prijs 2017. Publiekstemming tot 30 november a.s.

Bij Verschuren Broccoli, Crystal Cleaning en Millvision werden de juryleden gastvrij ontvangen. Zij konden hun licht opsteken over de wijze waarop de bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen implementeren in hun bedrijfsvoering. Op 14 december wordt de prijs uitgereikt.

De zevenkoppige vakjury is uiteraard bekend met MVO. Zij legde de ondernemers het vuur aan de schenen om zich op die manier een mening te kunnen vormen. De winnaar wordt aan de hand van deze mening en de uitslag van de publieksstemming aangewezen. Het oordeel van de jury geeft hierbij de doorslag.

Publiekstemming tot 30 november a.s.
Op de website www.mvoprijsgeertruidenberg.nl. kunt u meer lezen over de genomineerde bedrijven en natuurlijk nog steeds uw stem uitbrengen!  Dit kan tot 30 november a.s. Op 14 december a.s. wordt de MVO-prijs Geertruidenberg 2017, in samenwerking met de VOG, tijdens een feestelijke bijeenkomst uitgereikt in Discotheek Oscars in Raamsdonksveer. Alle ondernemers uit de gemeente zijn hierbij van harte welkom. Ontvangst is vanaf 20.00 uur. De prijsuitreiking wordt gevolgd door een netwerkborrel.

Bron: Persbericht gemeente Geertruidenberg