Kerstsfeer Veerse centrum?

Kerst en nieuwjaar zijn een periode welke zich bij uitstek leent om winkelstraten en etalages sfeervol in te richten. En met de sneeuwval van afgelopen periode zou het plaatje compleet moeten zijn. Dit is echter niet de direct de uitstraling die we binnen het Veerse centrum weten te realiseren.

De hernieuwde Keizersdijk ligt er keurig bij en is aangekleed met mooie straatverlichting. En ook in ’t Anker hangt feestelijke verlichting in de doorgang. Maar dan lijkt de meest feestelijk uitstraling ook wel benoemd (op een enkele etalage na) en ervaart men in het centrum met name veel geparkeerde auto’s. Ook de extra uitstraling/aantrekkingskracht van een ijsbaan op het Heereplein ontbreekt dit jaar. Waarbij het overigens opmerkelijk is dat er bezwaren waren tegen de parkeerplaatsen die de ijsbaan zou innemen maar dat de (oliebollen)kramen nu zelf maar een deel van het plein hebben afgezet.

Volgend jaar toch maar weer een ijsbaan? Sfeervol ingerichte etalages, sfeerverlichting in de nieuw ingerichte hoofdstraat en zelfs een kerstmarkt? De tijd zal het leren…..