Koop lokaal, ook je eindejaarsgeschenken

Wil je als ondernemer een leuk en lokaal kerstpakket of eindejaarsgeschenk aan je relaties of personeel aanbieden?

Aan het einde van het jaar wordt er door veel ondernemers altijd veel tijd en geld gestoken in kerstpakketten en relatiegeschenken. Een onderwerp dat bij de horeca en retail werkgroep van de VOG afgelopen woensdag 14 november ook ter sprake kwam. Er zijn veel lokale bedrijven die geheel op maat leuke en mooie eindejaarsgeschenken en kerstpakketten aanbieden. 

Wij maken nu een speciale eindejaarspagina op de VOG-website waar je binnenkort de VOG-leden kan terugvinden die kerstpakketten of relatiegeschenken aanbieden. Want het is toch mooi om elkaar hierin te steunen? 

Dus ben je VOG-lid en wil je jouw kerstpakketten of eindejaarsgeschenken aanbieden? Stuur dan een bericht naar kooplokaal@vog.nl, met een korte omschrijving van wat je aanbiedt (eventueel met foto) en wij zorgen dat het op onze eindejaarspagina geplaatst wordt. 

Koop lokaal
Wil je als ondernemer een leuk en lokaal kerstpakket of eindejaarsgeschenk aan je relaties of personeel aanbieden? Hou dan onze eindejaarspagina in de gaten, want daarop komen de komende weken de leukste, mooiste en lekkerste geschenken te staan.