Koop lokaal, ook je eindejaarsgeschenken
Aan het einde van het jaar wordt er door veel ondernemers altijd veel tijd en geld gestoken in kerstpakketten en relatiegeschenken. Een onderwerp dat bij de horeca en retail werkgroep van de VOG afgelopen woensdag 14 november ook ter sprake kwam. Er zijn veel lokale bedrijven die geheel op maat leuke en mooie eindejaarsgeschenken en kerstpakketten aanbieden.

Wij maken nu een speciale eindejaarspagina op de VOG-website waar je de leden kan terugvinden die kerstpakketten of relatiegeschenken aanbieden. Want het is toch mooi om elkaar hierin te steunen?

Aanbieden
Dus ben je VOG-lid en wil je jouw kerstpakketten of eindejaarsgeschenken aanbieden? Stuur dan een bericht naar kooplokaal@vog.nl, met een korte omschrijving van wat je aanbiedt (eventueel met foto) en wij zorgen dat het op deze eindejaarspagina geplaatst wordt.

Koop lokaal
Wil je als ondernemer een leuk en lokaal kerstpakket of eindejaarsgeschenk aan je relaties of personeel aanbieden? Hou dan deze eindejaarspagina in de gaten, want daarop komen de komende weken de leukste, mooiste en lekkerste geschenken te staan.

Bakkerij Wiercx / Brood en Meer
Voor de lekkerste Boterletters, kerststollen of kerstkransen ga je naar Bakkerij Wiercx. Maar ook voor kerstpakketten of andere relatiegeschenken kunnen wij bij BROOD en MEER een mooi pakket voor u samenstellen.
Bakkerij Wiercx, tel. 0162 – 512717
Brood en Meer, tel. 0162 – 571901

Kerspakketten van De Kersenhof Raamsdonk
Voor de fans die ook buiten het kersenseizoen willen genieten van deze heerlijke, lokale producten uit eigen boomgaard! Er zijn diverse samengestelde ‘Kerspakketten’ verkrijgbaar, met producten gemaakt van kersen of verbonden aan De Kersenhof en natuurlijk een tegoedbon voor verse kersen tijdens het seizoen. ‘Kerspakketten’ zijn hartstikke origineel om te geven aan uw personeel of relatie tijdens de Kerstdagen. Maar ook de rest van het jaar is het leuk om zo’n pakket te geven of ontvangen. Kijk voor meer informatie over minimum afname en gratis thuisbezorgen op www.kerspakketten.nlOf mail uw bestelling door via info@dekersenhof.nl.


ViniVisie
Kerst is dè gelegenheid om werknemers en zakenrelaties een blijk van waardering te geven. Met een wijncadeau maakt u altijd een goede indruk! Niet voor niets staat wijn al jaren in de top 10 van de relatiegeschenken. ViniVisie importeert mooie wijnen uit Italië en levert kwaliteitswijnen uit alle windstreken van de wereld. Wij adviseren u graag bij uw keuze van wijn en eventueel aanvullende items, om zo een cadeau op maat te kunnen samenstellen. Interesse?
Neem dan contact op met ViniVisie, Erna Knook-van Alphen.
Tel.nr.: 0621813802
Email: erna@vinivisie.nl

‘sVEER cadeau en woondecoratie
De leukste, mooiste en origineelste cadeau’s en woondeco vindt je bij ‘sVEER. Natuulijk kunt u hier ook terecht voor kleine of grotere KERSTPAKKETTEN, relatiegeschenken of cadeaubonnen.  Wij kunnen deze bij ‘sVEER geheel naar uw wens samenstellen en mooi verpakken. Geen minimale afname.
‘sVEER
Hoofdstraat 18, Raamsdonksveer
0162-464440

Bloem & Interieur
Wij bieden het volgende aan:
Kerststukken
Kerststukken met wijn, cava, rose etc. (in elke prijsklasse)
Kerststukken met cadeaubon
Kerstboeketten
Kerstboeketten met wijn, cava, rose etc. (in elke prijsklasse)
Kerstboeketten met cadeaubon
Bloementaart (in elke prijsklasse)
Cadeau-arrangement (in elke prijsklasse)
Houten dienblad met bijv. windlicht, diverse lekkernijen
Houten dienblad met kaarsen van Yankee-Candle
Glazen vaas opgemaakt met amaryllisbol

Wij hebben een eigen bezorgservice en kunnen dus ook direct bij u relaties bezorgen. (In de gemeente Geertruidenberg, Oosterhout, Drimmelen, Werkendam, Woudrichem, Aalburg e.o.)
Gangboord 1a, 4941RE Raamsdonksveer
tel. 0162-225539
info@bloemeninterieur.nl

Smaakrijk
Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Laat u dan eens inspireren door de mogelijkheden bij Smaakrijk. Naast leuke geschenkpakketjes, zoals mandjes met streekproducten kunt u bij ons ook terecht voor fruitmandjes. Wij maken u pakketje geheel naar uw eigen wens. Zoekt u ook een origineel kerstpakket voor uw personeel? Stel dan zelf een pakket samen met streekgerichte producten. U bepaalt zelf de grootte en de prijs. Ook verzorgen wij:
• Kerstborrel
• Eindejaarsborrel
• Nieuwjaarsborrel
• Bedrijfsontbijtjes (Bourgondisch boeren ontbijt)
• Bedrijfslunches
• Buffetten
Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen voorzien in zijn of haar wensen, stellen wij dit alles het liefst in overleg met u samen.
Heemraadsingel 10, 4944 VD Raamsdonk
Telefoon: 0162-571751
E-mail: info@smaakrijk-bv.nl

Voor non-food en complete (Kerst)pakketten: Kleding van de Koning
Bij Kleding van de Koning (Raamsdonksveer) bieden wij een breed scala aan mogelijkheden: van een lekkere jas of trui (met bv. het bedrijfslogo) tot aan een goed gevulde (koel)tas. Onder de handelsnaam Stuff-Company (zelfde bedrijf) leveren wij tevens relatiegeschenken (al dan niet bedrukt) uiteenlopend van pennen tot compleet servies. Ook voor kleine aantallen hebben wij mogelijkheden. Neem eens contact op om te zien of we ook voor jullie een op maat gemaakt pakket kunnen samenstellen: info@kledingvandekoning.nl of 0162-820241.

Brouwerij De Twee Leeuwen
Bierpakketjes van de eerste Veerse Brouwerij. Heerlijk ambachtelijk bier. Eventueel gepersonaliseerd met eigen logo. Te bestellen via: info@detweeleeuwen.com