Lancering PAL-VOG-Initiatief: Shared Mobility

De eerste aanzet voor Shared Mobility met PAL-V wordt vanavond ondertekend op het gemeentehuis te Raamsdonksveer.

In de gemeente Geertruidenberg is een uniek bedrijf gevestigd, waar vliegende auto’s worden gebouwd. “Dat bestaat niet!”, is wellicht de eerste gedachte, maar het is echt waar. En iedereen kan deze unieke auto, de PAL-V Liberty, op vrijdag 8 december komen bekijken in de raadszaal in het gemeentehuis in Raamsdonksveer.

PALVOG, een uniek initiatief
De ondernemersvereniging VOG heeft onder de naam PALVOG een uniek initiatief opgestart om de PAL-V Liberty te gebruiken voor shared mobility. Onder toeziend oog van gastheer Bert van den Kieboom, wethouder Economische Zaken, zal de eerste overeenkomst daartoe met PAL-V ondertekend worden op vrijdagavond op het gemeentehuis in Raamsdonksveer.

U kunt hierbij aanwezig zijn
Wij nodigen u hierbij uit om bij dit unieke moment aanwezig te zijn. U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur. Om 19.00 uur start de bijeenkomst met een welkomstwoord van Ton Biemans, een introductie door gastheer Bert van den Kieboom. Vervolgens zal Marco van den Bosch van PAL-V uitleg geven over de PAL-V Liberty en het shared mobility concept, waarna VOG-voorzitter Louis de Wit het PALVOG initiatief zal toelichten. Rond 19.30 uur is het moment waarop de overeenkomst getekend zal worden. Hierna is er gelegenheid voor vragen en napraten.

Bent u ook geïnteresseerd in deze innovatieve en technologisch hoogstaande ontwikkelingen die binnen onze gemeentegrenzen ontplooid worden? En wilt u wel eens een echte vliegende auto zien? Dan heten we u namens de VOG, PAL-V en de gemeente Geertruidenberg graag welkom op deze avond!

Bron: Webredactie VOG