Ledengroei VOG

De voorzitter zei afgelopen week tegen een journalist van BNdeStem dat hij wil dat de VOG naar de 500 leden groeit. Allemaal ondernemers actief in de gemeente Geertruidenberg, dat is zijn streven.

Afgelopen week hebben drie nieuwe leden zich aangemeld:

Brasserie ’t Zusje uit Raamsdonksveer. Dit uiterst succesvolle restaurant -waar je zonder reserveren eigenlijk geen tafeltje kan krijgen- is sinds een paar maanden gevestigd in het pand dat we allemaal kennen uit de tijd van De Ark.

Eventcentre Koloszaal BV uit Raamsdonksveer. Ondernemer Van Drunen is al vele jaren zeer actief in de sport en sinds een aantal jaren in de evenementen (zaalverhuur en eigen organisatie). Sinds kort runt hij ook grotendeels de nieuwe sporthal bij Dongemond College.

Van Dam Compact Lifting Services uit R’veer. De heer Van Dam verhuurt hijskranen en is online te vinden op http://www.vandamcls.nl

Het bedrijf Sibelco heeft zich afgemeld. Samen met de oud-voorzitter van de VOG zijn zij actief geweest in de projectgroep bestemmingsplan Gasthuiswaard. Nu hebben zij besloten om zich aan te sluiten bij de BZW.