Maak kans op een gratis groeiscenario!

VOG-actie – Maak kans op een gratis Groeiscenario door ConceptMark en Reach!

Aanbieding voor VOG-leden
Iedereen wil groeien in omzet en klanten. Maar de concurrentie is groot, dus hoe val je op? En dan is er vaak ook nog gebrek aan tijd, kennis en/of middelen. Maar dat alles kan doorbroken worden. Want wie morgen wil groeien en winnen, moet vandaag aan de slag!

Reach en ConceptMark* zijn beide aangesloten bij de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG). Zij (willen) bewijzen dat het anders en beter kan. Dit najaar verloten ze daarom een Groeiscenario in de vorm van een marketing quickscan met creatief voorstel onder VOG-leden. Dit is de ideale kans doelgericht en creatief in te zetten op groei. Dus aarzel niet en doe mee.

Wat je krijgt
Na een intake op locatie door twee vakspecialisten, presenteren ze een Groeiscenario met daarin een beschrijving van doel, middelen, doelgroep en het beoogde resultaat. Vast onderdeel van het Groeiscenario is een creatief voorstel waarmee je direct verder kunt.

Hoe het werkt
Inschrijven kan tot 30 oktober. Uit de inzendingen trekt de notaris een gelukkige winnaar. Ze nemen direct daarna contact op voor een afspraak op locatie. Uiterlijk 30 december is je Groeiscenario gereed voor uitrol in 2014!

Marketingbureau ConceptMark en Reclamebureau Reach
‘Wij slaan de handen ineen. Gewoon omdat er vraag is naar deskundige en creatieve marketing- en communicatieoplossingen. Onze kennis en kunde delen we voortdurend en voegen we waar mogelijk samen. Zo bereiken we met elkaar meer.’

Direct aanmelden!!
Stuur een mail naar Menno (Reach – menno@reach-scv.nl) of Mark (ConceptMark – conceptmark@gmail.com) met je naam en telefoonnummer en een korte omschrijving van wat je wilt bereiken met je bedrijf of product. Op 1 november maken ze bekend voor wie ze aan de slag gaan.

Meer informatie vind je op: www.reach-scv.nl/groeiscenario of www.conceptmark.nl/groeiscenario