Maak kennis met onze nieuwe reporter, Sara Berende

Hoi! Mijn naam is Sara Berende en ik ben de nieuwe reporter van de VOG. Ik zal jullie, de leden van de VOG, de komende tijd benaderen voor een interview over het ondernemerschap. Dit houdt in dat ik bij jullie langs zal gaan om op een laagdrempelige manier een aantal vragen te stellen over jullie als ondernemer. Elke week wordt er een interview uitgewerkt en dit verschijnt in de vorm van een artikel in de wekelijkse nieuwsbrief.

Portret 26 maart 2Ik zal mezelf eerst even voorstellen, zodat jullie een beetje een idee hebben van wie er langs komt. Ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Raamsdonk. Ik speel graag dwarsfluit, dit doe ik bij de Harmonie Sint-Bavo in Raamsdonk. Daarnaast sport ik ook graag. Mijn ouders hebben een eigen bedrijf, Aannemersbedrijf Berende, en dat is ook hoe ik in contact ben gekomen met de VOG.

Ik heb op de middelbare school mijn gymnasiumdiploma behaald en momenteel zit ik in het eerste jaar van de opleiding Communicatie. Ik ben volop aan het leren over de ins en outs van het communicatievak en het bevalt me erg goed. Het lijkt me heel leuk om mijn kennis en mijn vaardigheden in de praktijk te mogen brengen!

Ik heb er zin in, hopelijk jullie ook!