Maasdijk 4 weken afgesloten

De gemeente Geertruidenberg bericht deze week als volgt:

Maandag 16 juli 2012 00:00 tot en met vrijdag 10 augustus 2012 23:59 (week tot en met 32) is het kruispunt Maasdijk-Zalmweg-Essenboom afgesloten. Dit betreft een volledige afsluiting van de Maasdijk voor ál het verkeer.

Bestemmingsverkeer van en naar Dombosch I&II blijft mogelijk via omleidingsroutes (Academielaan en Breetweerlaan). Tevens blijven de richtingen Essenboom Maasdijk van/naar A27 beschikbaar middels een tijdelijke VRI.

Het (doorgaande) verkeer richting de kernen Raamsdonksveer – Geertruidenberg – Raamsdonk kan geen gebruik maken van de Maasdijk (afrit 20 op de A27), maar wordt grootschalig omgeleid via knooppunt Hooipolder om de kernen zoveel mogelijk te ontlasten.

In deze periode is er sprake van ernstige verkeershinder. Tevens is er geen doorgang mogelijk door het werkvak voor nood- en hulpdiensten!

Na de bouwvak (week 33 en 34) worden werkzaamheden aan de kruising volledig afgerond. Het beton in de middengeleiders en de (niet conflicterende) markering wordt aangebracht. Het verkeer ondervindt van deze werkzaamheden nagenoeg geen hinder ondervinden. Perceel 2 is daarmee eind week 34 gereed.