Masterclass ‘Meer Duitse en Belgische gasten!

Op donderdag 23 november organiseert Visit Brabant in samenwerking met VVV Brabant een Masterclass in Theater de Bussel in Oosterhout.

m.m.v. Ankie Joos Visit Brabant

Steeds meer Belgische en Duitse gasten weten Brabant te vinden. Ze besteden niet alleen meer dan de Nederlandse gast, ze zijn bovendien erg loyaal én komen ook buiten het hoogseizoen naar Brabant. Volop kansen dus! Ben jij al klaar voor de Belgische en Duitse gast?

Gastvrijheid begint met goede en volledige communicatie. Via de juiste kanalen, het juiste verhaal en in de juiste taal. Tijdens deze masterclass krijg je in korte tijd veel praktische tips om jouw bedrijf (verblijfsaccommodatie, horecabedrijf, attractie, evenement, retail of VVV) nog gastvrijer te maken voor de Belgische en Duitse gast.

Programma: wat kun je verwachten?

  • Actuele cijfers & trends
  • Erik van Leemput (eigenaar Hotel Stille Wilde Oisterwijk) weet als Vlaamse ondernemer in Brabant als geen ander welke cultuurverschillen er bestaan en hoe je hier in de praktijk mee omgaat.
  • Top 10 tips Duitse markt
  • Best Practice: ervaren ondernemer deelt tips én valkuilen!
  • Je ontmoet collega’s uit de Brabantse vrijetijdssector én leert van elkaar.

    m.m.v. AnkieJoos@VisitBrabant.com
Praktische informatie
Inloop :
Programma :
Netwerkborrel :
Locatie :
Kosten :
                                                                                                                                                                          .
14.45 uur
15.00 – 17.00 uur
17.00 – 17.30 uur
Theater de Bussel, Oosterhout
Normaal € 49,-* excl. Btw, nu gratis aangeboden door gemeente Geertruidenberg

In samenwerking met de VVV Geertruidenberg stelt de gemeente Geertruidenberg u in de gelegenheid hieraan gratis deel te nemen.

Let op bij het aanmelden voor de masterclass : bij het ‘Factuuradres emailadres’ moet u ‘info@vvvgeertruidenberg.nl’ invullen, zodat de rekening voor de deelnamekosten niet naar u gestuurd wordt. Lees natuurlijk ook altijd de algemene voorwaarden.

Aanmelden voor de masterclass is mogelijk tot 9 november 2017. De maximale groepsgrootte is 50 deelnemers. Via deze link kunt u zich aanmelden. U komt zo op het aanmeldingsformulier dat u volledig moet invullen en daarna kunt verzenden.

Om te weten welke deelnemers vanuit de gemeente Geertruidenberg willen deelnemen, vragen wij u ook per e-mail aan mw. N. de Kort te melden dat u zich heeft ingeschreven voor deze masterclass.

Met vriendelijke groet,

VVV Geertruidenberg
gemeente Geertruidenberg