Bezoekadres:
Venestraat 12
4931 BP  Geertruidenberg
  +31 (0)6 – 5794 56 10
  www.pedicure-arlette.nl
  info@pedicure-arlette.nl

Gezonde voeten lopen beter
In de drukte van alledag, nemen we nauwelijks de tijd voor onze voeten en tijd om te ontspannen. Voetverzorging is essentieel.

Medisch Pedicure Arlette is een medisch pedicure praktijk gevestigd in Geertruidenberg. De praktijk is toegankelijk voor iedereen en is gevestigd op de begane grond. We zijn gespecialiseerd in voetzorg op maat. Op deze website kunt u al onze diensten en producten bekijken. U kunt eenvoudig zelf een afspraak maken op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Ook is het mogelijk om via telefoon of e-mail contact met ons op te nemen, zelfs buiten openingstijden. Neemt U vooral een kijkje om U ervan te overtuigen dat U bij ons in professionele handen bent met al uw voet problemen of voor de cosmetisch zorg voor uw voeten.

Crowd Funding:

Zoals je misschien al wel gehoord heb, ga ik met mijn bedrijf verhuizen van de Venestraat 12 ( oude Rabobank ) naar de hoek Venestraat / Koestraat ( oude Dio ). Het wordt een mooi nieuw pand met nieuwe mogelijkheden binnen mijn bedrijf en dat gaat het ook uitstralen. Op de mijn pagina bij www.crowdaboutnow.nl kan je alles lezen wat ik ga doen in onze oude DIO.

Bezoek Website

Afspraak maken

Crowd Funding