Meepraten over nieuwe plek voor supermarkt

Over de verhuizing van Supermarkt PLUS naar een nieuwe locatie wordt dinsdag 3-9-2019 een bijeenkomst gehouden in De Schattelijn.

PLUS op Schonckplein gaat verhuizen. © Pix4Profs/Jan Stads

Voor de inwoners die mee willen praten over de verhuizing van Supermarkt PLUS op het Schonckplein naar een nieuwe locatie in Geertruidenberg wordt dinsdag 3 september een bijeenkomst gehouden in cultureel centrum De Schattelijn. Organisatoren PLUS, Rialto Vastgoed en de gemeente gaan dan het gesprek aan met mensen die ideeën hebben voor een nieuwe locatie.

Op de huidige plek op het Schonckplein is te weinig ruimte voor uitbreiding. De gemeente Geertruidenberg steunt de plannen van de supermarkt.

Voor een volwaardige supermarkt is minstens 1.700 vierkante meter aan oppervlakte nodig. Ook moet de super een centrale ligging hebben om zoveel mogelijk inwoners van het vestingstadje te bereiken voor hun dagelijkse boodschappen. Een goede toegang voor het leveren van goederen is ook een voorwaarde.

De bijeenkomst in De Schattelijn op 3 september duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden voor 29 augustus via e.dekkers@geertruidenberg.nl.

Bron: BN De Stem – Marja Klein Obbink 21-08-19