meer dan 50.000 hits per maand

Raamsdonksveer, Ondernemersvereniging VOG is met meer dan 285 ondernemers als lid de ondernemersvereniging van de gemeente Geertruidenberg. Als communicatiemiddel maakt de VOG vooral gebruik van mailings en de website vogweb.nl. Uit analyse is gebleken dat deze website gemiddeld meer dan 1.300 keer per dag bezocht wordt met een totaal van meer dan 50.000 hits per maand.
Speerpunten van de VOG zijn:  • Gezamenlijke inkoop


  • Belangenbehartiging


  • Stimuleren economische bedrijvigheid

Ofwel: het organiseren en realiseren van activiteiten waarbij het functionele karakter voorop staat.
Uit de opkomst en input bij de periodieke vergaderingen (volgende vergadering 19 oktober as, zie website) bleek al een grote belangstelling van ondernemers en overig betrokkenen voor de ontwikkelingen en activiteiten van en door het VOG. Dit wordt nu bevestigd door de analyse van de bezoekersstatistiek van de website vogweb.nl.
De website vogweb.nl bevat oa algemene info over de VOG, de actieve werkgroepen, een totaaloverzicht van alle aangesloten leden en het onderdeel “nieuws”. Soms bijna dagelijks en minimaal tweemaal per week worden de nieuwsberichten op de website bijgewerkt. Plaatselijke, regionale en landelijke nieuwsberichten welke van belang kunnen zijn voor de plaatselijke ondernemer worden op de website geplaatst. Ook alle activiteiten en schrijven van het VOG zijn terug te vinden onder “nieuws” op de website. Ondernemers en belangstellenden blijven zo op de hoogte en kunnen informatie/artikelen op een later moment alsnog bekijken.
Gemiddeld is er, in de periode maart 2005 tot juli 2005, sprake van meer dan 1.300 hits per dag. Aantal hits per maand is minimaal 35.000 tot meer dan 50.000 hits. Ondernemersvereniging VOG zal de komende periode bezien of er nog meer functionaliteiten aan de website toegevoegd kunnen worden welke van belang kunnen zijn voor de plaatselijke ondernemer. Gedacht kan bijvoorbeeld worden aan een poll, een openbaar forum of een vacaturebank incl. personeelsuitwisseling.
De ontwikkelingen van ondernemersvereniging VOG kunnen gevolgd worden via de website vogweb.nl. Vragen/opmerkingen/suggesties kunnen gestuurd worden aan het mailadres info@vogweb.nl.