Meld u zich aan voor het DomboschPanel?

U kunt zich nog tot 29 januari aanmelden.

De plannen voor bedrijventerrein Dombosch worden steeds concreter. In 2018 organiseerden we diverse bijeenkomsten over de toekomst van Dombosch. Zowel ondernemers als omwonenden dachten met ons mee over een visie voor Dombosch.
In 2019 gaan we een stap verder: we starten met de aanpassing van het bestemmingsplan Dombosch. Dit wordt een omgevingsplan. Hierin staat straks beschreven waar bepaalde regels gelden op het bedrijventerrein en waar de regels losgelaten kunnen worden.
We doen dit samen met ondernemers en omwonenden. Daarom zoeken wij mensen die willen deelnemen aan het DomboschPanel. U kunt zich nog tot 29 januari aanmelden.

Wat doet het DomboschPanel?

De deelnemers aan het panel krijgen af en toe een oproep om mee te denken. Bijvoorbeeld met de vraag actief met ons mee te denken hoe we de regels nog makkelijker kunnen maken. Of we vragen u te toetsen of een tekst voldoende leesbaar en begrijpelijk is voor u. De ene keer kunt u uw inbreng digitaal geven, een andere keer vragen wij u aan te sluiten bij een sessie.

Wilt u deelnemen aan het DomboschPanel?

Woont u vlak bij bedrijventerrein Dombosch of bent u ondernemer op Dombosch en heeft u interesse om deel te nemen aan het DomboschPanel?

Geef dan de volgende gegevens aan ons door via dombosch@geertruidenberg.nl :

  • Naam   :                                                                                 m/v
  • Bedrijfsnaam (als u ondernemer bent op Dombosch):
  • Leeftijd (minimaal ..jr):
  • Adres
  • E-mailadres

In totaal kunnen 10 tot 15 mensen deelnemen. Na aanmelding krijgt u van ons bericht of u deel uitmaakt van het panel.

Wij hopen van u te horen!

Bron: gemeente Geertruidenberg