MVO Prijsuitreiking en Eindejaarsborrel 2017

Op donderdag 14 december is in Oscars de uitreiking van de tweejaarslijkse MVO-prijs met aansluitend de Eindejaarsborrel van de VOG.

MVO-Prijs
In de maand november kon het publiek stemmen op de drie genomineerden voor de tweejaarlijkse MVO-prijs. De genomineerden dit jaar zijn Verschuren Brocolli, Cristal Cleaning en Millvision. De uitslag van de publieksstemming bepaalt samen met het oordeel van de vakjury de winnaar. De winnaar wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst op 14 december bekend gemaakt.

De uitreiking van de MVO-prijs vindt plaats bij Discotheek Oscars in Raamsdonksveer. Alle ondernemers uit de gemeente zijn hierbij van harte uitgenodigd. De ontvangst is vanaf 20.00 uur.

VOG Eindejaarsborrel
Aansluitend op de prijsuitreiking is de VOG eindejaarsborrel. We blikken terug op een dynamisch jaar, met veel nieuwe initiatieven en kijken vooruit naar 2018. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje en uiteraard muzikaal ondersteund.

We maken er een gezellige en informele avond van en hopen veel VOG-leden te mogen verwelkomen. Ook niet-leden zijn van harte welkom om een keer kennis te maken met de VOG en de MVO prijsuitreiking bij te wonen.

KOMT U OOK?!
Het is altijd prettig om een idee te hebben van het aantal  gasten dat we mogen verwachten. Laat daarom even weten of u komt via de aanmeldknop hieronder.

Komt u ook?
Klik dan hier