Nederlands bedrijf komt met nieuwe manier van solliciteren

Smart Job Dating. Het gehele sollicitatieproces verloopt digitaal

Likewise.ly

Online platform Likewise.ly biedt iets nieuws voor op de arbeidsmarkt: Smart Job Dating. Het gehele sollicitatieproces verloopt digitaal, vanaf de eerste like tot aan het plannen van een fysieke afspraak. Door één simpele swipe kom je in contact. Zo ontstaat er meer tijd om elkaar te leren kennen en te zorgen voor een goede werkrelatie.

Likewise.ly richt zich op bedrijven die klaar zijn voor een nieuwe manier van werven, zonder ingewikkeld en tijdrovend zoekwerk. Zij worden op hun beurt weer gevonden door gemotiveerde mensen die klaar zijn voor een volgende uitdaging.

Smart Job dating
Met Likewise.ly kunnen bedrijven nieuw talent aantrekken met een eigen platform in de app. Dit platform wordt in de huisstijl van het bedrijf opgemaakt en hier worden vacatures geplaatst. De matching, die plaatsvindt middels hard en human skills, zorgt voor automatisch gegenereerde talentpools op basis van de openstaande vacature(s). Bedrijven werven zelf en daarnaast werft Likewise.ly ook kandidaten voor alle aangesloten bedrijven.

Laagdrempelig
Door het digitaliseren van de eerste stappen van het sollicitatieproces vindt digitaal de werving plaats. Het gaat hierbij met name om de branding van het bedrijf en de techniek die vervolgens de bedrijven eenvoudig in contact stelt met werkzoekenden.

Likewise.ly voor bedrijven
Start vandaag met een innovatieve manier van werving en selectie om de juiste kandidaten voor jouw vacature te vinden. Klik hier voor meer informatie of om een demo aan te vragen.

Bron: nu.nl – 04-03-2020