In het Spotlicht staat :

Anko Holthuis

Op zoek naar een volgende carrièrestap

Op uitnodiging van de stichting Netwerk55Plus stel ik mij graag aan u voor. De nieuwsbrief van deze stichting is daar een prima medium voor. Hiermee bied ik mijzelf de kans om mij weer eens goed op de kaart te zetten en mijn capaciteiten te etaleren. U als werkgever bent zo in de gelegenheid tot een eerste kennismaking met Anko Holthuis, een zeer ervaren en gedreven commercieel buitendienstmedewerker.

Ik ben gehuwd en heb twee stiefdochters welke niet meer thuiswonend zijn. Mijn kalenderleeftijd is 61 jaar, mijn gevoelsleeftijd ligt een stuk lager en mensen schatten mij vaak jonger door mijn energieke uitstraling. Ik krijg vooral energie van het feit dat ik weer voor een nieuwe uitdaging sta. Daarbij speelt zeker ook een rol dat ik open sta voor het inslaan van een geheel nieuwe richting in mijn carrière.

Als accountmanager heb ik ruime ervaring in het opbouwen en onderhouden van duurzame klantrelaties in uiteenlopende branches. Ik communiceer gemakkelijk met mensen op verschillende niveaus. Mijn kracht licht in de combinatie van acquisitie en relatiemanagement. Daarbij ga ik voor de kwaliteit van de relatie met de klant, zonder het belang van mijn werkgever uit het oog te verliezen. De gedrevenheid waarmee ik mijn werk doe ontstaat door de energie die ik ervan krijg. Mijn motto is Customer Delight. Dat leidt tot een hoge gunfactor en goede commerciële resultaten.

Mijn vaardigheden, zoals het vlot openen van deuren, soepele communicatie, creëren van betrokkenheid, het kunnen presenteren voor (grote) groepen mensen uit verschillende geledingen, gebruik van moderne IT middelen en media vormen mede de toegevoegde waarde die ik in kan inbrengen bij de uitoefening van mijn werk. Hieraan dragen mijn uitgebreide ervaring in het veld en mijn gedrevenheid, motivatie en positiviteit ook bij.

Wat mijn werkomgeving betreft ambieer ik de wat kleinere en middelgrote organisaties of bedrijven. Maar een positie binnen grote bedrijven ga ik zeker niet uit de weg. Belangrijk voor mijn prestatievermogen is dat de bedrijfscultuur bij mij moet passen. En dat kan pas duidelijk worden na een goed oriënterend gesprek. Daarvoor kunt u, geheel vrijblijvend uiteraard, contact met mij opnemen. Mijn gegevens treft u hieronder aan. Met grote belangstelling kijk ik uit naar de gelegenheid om met u als werkgever kennis te kunnen en mogen maken.

Anko Holthuis
Markkant 61
4906 KB Oosterhout
Telefoon: 06-13157621
E-mail: ankoholthuis@online.nl