Netwerk borrel bij RWE Amercentrale

Voor de volgende VOG Netwerkborrel zijn we dinsdag 12 april te gast bij RWE Amercentrale in Geertruidenberg.

Een visueel niet te missen collega-ondernemer in Geertruidenberg. Een collega ook die turbulente tijden meemaakt, want de grootschalige productie van energie ligt onder vuur, zeker zodra het over steenkool en biomassa gaat.

Amercentrale Geertruidenberg

Toch heeft RWE vertrouwen in de toekomst en ziet zij een duidelijke rol voor zichzelf in de energietransitie in Nederland. Daarover zal Chris Scheerder, vestigingsmanager ons een korte presentatie geven, waarna er volop ruimte zal zijn voor vragen en discussie én netwerken. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Verder biedt RWE voor geïnteresseerden een rondleiding door Amercentrale 9 aan. Het blijft indrukwekkend om zo’n grote energiecentrale van dichtbij te bekijken.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een mail te sturen naar: info.generationNL@RWE.com onder vermelding van VOG Netwerkborrel.

Om toegang tot het terrein te krijgen, is een aantal gegevens vooraf noodzakelijk in de email te vermelden: naam, volledig adres en geboortedatum. Bij aankomst bij de loge van de Amercentrale is legitimatie verplicht.

 

VOG netwerkborrel, dinsdag 12 april vanaf 17.00 uur

Het programma
17.00 uur: melden bij de loge (denk aan legitimatie!)
17.15 uur: welkom door Chris Scheerder, vestigingsmanager Amercentrale, korte presentatie over RWE, gelegenheid voor vragen en discussie
18.00 uur: mogelijkheid deel te nemen aan rondleiding naar Amercentrale 9