Network Coffee en Koningspark

Op maandag 06 juni is er weer een “Network Coffee” in Restaurant de Triangel. Tijdens deze network coffee zal er een presentatie zijn van stichting Koningspark.

De stichting Koningspark geeft een korte presentatie over het Koningspark in Raamsdonksveer. Het initiatief voor het opknappen van het park is in 2013 gestart.

Network Coffee (kop koffie2)

Inmiddels is er al een hoop werk verzet en een mooi resultaat geboekt. Maar ze zijn nog niet klaar. Het park wordt al veel intensiever gebruikt dan een paar jaar geleden, maar voor de kinderen is er nu nog maar weinig te doen. En dat kan anders. Aanstaande maandag zal de stichting wat extra aandacht vragen voor het nog aan te leggen “natuurlijk speelgebied” en het “veilig speelgebied”. Twee delen in het Koningspark waar de kinderen uit onze gemeente lekker kunnen ravotten en zich uit kunnen leven. Alle kinderen, klein en groot, jongens en meisjes, zonder en met beperking. Twee mooie speelgebieden voor iedereen in een natuurlijke omgeving.

Koningspark

De Network Coffee is bedoeld voor ondernemers die, aan het begin van de werkweek, even met elkaar willen bijpraten of juist de mogelijkheid hebben elkaar te leren kennen en ideeën op te doen. Een goede manier om ondernemend Geertruidenberg steviger op de kaart zetten.

De Network Coffee wordt gehouden in Restaurant De Triangel aan de Oosterhoutseweg nummer 1 in Raamsdonksveer van 09.00 tot 11.00 waarbij alle ondernemers welkom zijn. Restaurant de Triangel is een plek die voor iedereen makkelijk te bereiken is en voldoende parkeergelegenheid biedt.