Network Coffee: Facebook voor ondernemers

Ook deze maand houden we weer een Network Coffee voor alle ondernemers in de gemeente Geertruidenberg, en wel op maandag 06 maart. Deze wordt zoals gebruikelijk gehouden in Restaurant de Triangel in Raamsdonksveer van 09.00 tot 11.00 uur.

network-coffee-facebook

De komende network coffee gaan we het hebben over “Facebook voor Ondernemers”. Met daarbij in het bijzonder “doel en functie van een zakelijke pagina”, “het verschil tussen een persoonlijk profiel, een groep een een zakelijke pagina”, “gebruik van Facebook-Pages”, “het opzetten van een zakelijke pagina”, “gericht adverteren via je Facebook-pagina”.

Dus heb je nog geen zakelijke pagina en weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe het op een makkelijke manier, met zo min mogelijk tijdsverlies, in kunt delen, kom dan luisteren naar de presentatie. De presentatie duurt een klein kwartiertje, maar nadien is het natuurlijk mogelijk om vragen te stellen of een eventuele vervolgafspraak te maken.

De Network Coffee is bedoeld voor ondernemers die, aan het begin van de werkweek, even met elkaar willen bijpraten of juist de mogelijkheid hebben elkaar te leren kennen en ideeën op te doen.
De Network Coffee wordt gehouden in Restaurant De Triangel aan de Oosterhoutseweg nummer 1 in Raamsdonksveer van 09.00 tot 11.00 waarbij alle ondernemers welkom zijn.

Bron: Bestuur VOG