Network Coffee maandag 2 november 2015

Op maandag 02 november houden we wederom onze “Network Coffee” in Restaurant de Triangel. De Network Coffee is een van de eerste initiatieven van het vernieuwde bestuur van de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG).

De Network Coffee is bedoeld voor ondernemers die, aan het begin van de werkweek, even met elkaar willen bijpraten of juist de mogelijkheid hebben elkaar te leren kennen en ideeën op te doen.

Een goede manier om ondernemend Geertruidenberg steviger op de kaart zetten.

a drop of coffee

De meeste bijeenkomsten van onze ondernemersvereniging zijn in de avond, maar het tijdstip van maandagochtend is vooral gekozen om juist ook de ondernemers in de middenstand en de horeca de gelegenheid te bieden aan te sluiten. Deze Network Coffee is dan ook van 09.00 tot 10.30 uur gepland waarbij alle ondernemers welkom zijn.

Vanaf 10.30 uur is de ochtend bedoelt voor alleen leden van de VOG voor een korte ledenvergadering waarin de verantwoording exploitatie over 2014 is opgenomen en het verlenen van decharge door de leden. Wij willen dan ook alle leden van harte uitnodigen daarbij aanwezig te zijn.

De Network Coffee wordt gehouden in Restaurant De Triangel aan de Oosterhoutseweg nummer 1 in Raamsdonksveer, een plek die voor iedereen makkelijk te bereiken is en voldoende parkeergelegenheid biedt.