Network Coffee maar hoe doe ik dat?

Zoals gebruikelijk iedere eerste maandag van de maand houden we ook op 7 november weer een Network Coffee voor alle ondernemers in de gemeente geertruidenberg.

Deze wordt weer gehouden in Restaurant de Triangel in Raamsdonksveer van 09.00 tot 11.00 uur.

network-coffee-kop-koffie3

Tijdens de komende Network Coffee zal er een presentatie worden gegeven over het TPG (Toeristisch Platform Geertruidenberg). De presentatie zal vooral gaan over een kennismaking met het TPG, wat houdt het precies in, wie zijn er in vertegenwoordigd en welke projecten komen er uit voort. Maar vooral een toelichting op de visie toerisme en recreatie die vorig jaar door de gemeente is opgesteld en natuurlijk de link naar wat het TPG voor ondernemers kan betekenen. Belangrijk dus om erbij te zijn.

biesbosch-haringvliet

Zet verder ook alvast 9 januari in de agenda, dan houden we weer een nieuwjaarsontbijt!

De Network Coffee is bedoeld voor ondernemers die, aan het begin van de werkweek, even met elkaar willen bijpraten of juist de mogelijkheid hebben elkaar te leren kennen en ideeën op te doen. Een goede manier om ondernemend Geertruidenberg steviger op de kaart zetten.

De Network Coffee wordt gehouden in Restaurant De Triangel aan de Oosterhoutseweg nummer 1 in Raamsdonksveer van 09.00 tot 11.00 waarbij alle ondernemers welkom zijn. Restaurant de Triangel is een plek die voor iedereen makkelijk te bereiken is en voldoende parkeergelegenheid biedt.