Network Coffee Nieuwjaarsontbijt

In de eerste maand van het nieuwe jaar is er geen Network Coffee, maar een Nieuwjaarsontbijt. Het, nu al traditionele, Nieuwjaarsontbijt wordt niet op de 1e maandag van de maand gehouden, maar een week later, op maandag 9 januari.

banner

We hebben hiervoor gekozen omdat op de eerste maandag er nog veel mensen weg zijn en we graag alle ondernemers de kans willen geven bij het Nieuwjaarsontbijt aanwezig te zijn.

Voor de mensen die graag een beetje willen bewegen na al die feestdagen, hebben we voor het ontbijt nog een rondwandeling geregeld in het Koningspark. Hiervoor verzamelen we om 08.00 uur bij De Triangel en lopen vanaf daar naar het Koningspark.

We willen wel graag weten hoeveel mensen er komen dus vragen wij u zich aan te melden.

Bij het aanmelden kunt u kiezen voor het nieuwjaarsontbijt om 09.00 uur en/of voor de rondwandeling Koningspark met daarna het nieuwjaarsontbijt. Zien we u dan?

Het Network Coffee Nieuwjaarsontbijt wordt gehouden in Restaurant De Triangel aan de Oosterhoutseweg nummer 1 in Raamsdonksveer van 09.00 tot 11.00 waarbij alle ondernemers welkom zijn. Restaurant de Triangel is een plek die voor iedereen makkelijk te bereiken is en voldoende parkeergelegenheid biedt.

Bron: VOG bestuur