Network Coffee Vacaturebank

Op maandag 07 maart is er weer een “Network Coffee” in Restaurant de Triangel. Tijdens deze network coffee zal het nieuwste gedeelte van onze website, de vacaturebank, gepresenteerd worden door onze voorzitter, Louis de Wit.

Op de website van de VOG verschijnt een overzicht van vacatures bij VOG-leden en de geanonimiseerde profielen van werkzoekenden. Ziet een werkzoekende een interessante vacature of een bedrijf een interessant profiel, dan worden beiden via WerkLink met elkaar in contact gebracht. VOG blijft daar verder buiten en biedt haar website slechts als platform aan. De VOG-website wordt dagelijks door ongeveer 400 ondernemers bezocht. Ook verstuurt de ondernemersvereniging wekelijks een nieuwsbrief naar zo’n 900 geadresseerden. De uitstraling is dus groot én lokaal.

De Network Coffee is bedoeld voor ondernemers die, aan het begin van de werkweek, even met elkaar willen bijpraten of juist de mogelijkheid hebben elkaar te leren kennen en ideeën op te doen. Een goede manier om ondernemend Geertruidenberg steviger op de kaart zetten.

De Network Coffee wordt gehouden in Restaurant De Triangel aan de Oosterhoutseweg nummer 1 in Raamsdonksveer van 09.00 tot 10.30 waarbij alle ondernemers welkom zijn. Restaurant de Triangel is een plek die voor iedereen makkelijk te bereiken is en voldoende parkeergelegenheid biedt.