Nieuw VOG initiatief: Sportieve ondernemers gezocht

De VOG wil één of meer teams samenstellen om mee te doen met de Business Indoor Soccer Competitie. Wil je meedoen, of weet je iemand anders? Meld je dan nu aan!

Binnenkort gaat in het Dongemond Soccer Center deze indoor bedrijvencompetitie van start.

Profileer je bedrijf op een sportieve wijze met een gezellige indoor soccer competitie waarin lokale en regionale bedrijven elkaar treffen. Op deze manier worden zakelijke ontmoetingen in een sfeervolle accommodatie gecombineerd met een “lekker potje voetbal”…!!

Competitie vanaf november
Uitgaande van 12 herenteams en 6 damesteams zal er een competitie gestart worden in november 2017. Deze competitie loopt tot en met mei 2018 en eindigt met een feestelijke slotdag. De teams bestaan uit 5 spelers (incl. keeper) plus maximaal 3 wisselspelers. Een wedstrijd zal 2×25 minuten duren met een rust van 10 minuten. Er wordt eens in de twee weken gespeeld op zaterdag (tussen 18.00 en 22.00). Op het indoor soccer veld met kunstgras kan de bal niet ‘uit’ gaan, dus het is gegarandeerd een snel en aantrekkelijk spel!

VOG-teams
Voor veel zelfstandigen en kleinere bedrijven is het niet mogelijk of moeilijk om een bedrijventeam samen te stellen, maar er zijn ook bij die groep ondernemers vele sportievelingen en voetballiefhebbers. Zij kunnen meedoen in één van de op te richten VOG-teams van de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg! Op die manier kan je op een sportieve en informele manier netwerken en je collega ondernemers op een andere manier leren kennen. De kosten voor deelname worden binnenkort bekend gemaakt. Op de VOG website komt een aparte pagina waar alle teamleden vermeld worden en je krijgt de nodige aandacht in onze nieuwsbrief en op social media.

Zowel mannen als vrouwen, van alle niveaus, zijn van harte welkom om mee te doen. Voor aanmeldingen of vragen kan je terecht bij bestuurslid John Gaasbeek (john@copycaal.nl/06-51622255) of mail naar info@vogweb.nl.