Nieuwe bedrijfscontactfunctionaris gezocht!

Na de raadsverkiezingen in 2006 is binnen het college – op verzoek van ondernemersvereniging VOG – een wethouder economische zaken aanwezig waarmee de mogelijkheid is ontstaan hiervan een actieve portefeuille te maken. Sinds februari 2007 is er tevens een nieuwe beleidsmedewerkster economische zaken/bedrijfscontactfunctionaris. Deze medewerkster is de eerste contactpersoon voor (het bestuur van) ondernemersvereniging VOG en ondernemers.

Helaas heeft de beleidsmedewerkster economische zaken besloten de gemeente Geertruidenberg te gaan verlaten per 1 december as. Een ongelukkig moment gelet op de constructieve dialoog/samenwerking die net begon te ontstaan en ook mede gelet op recent opgestarte activiteiten met als doel om te komen tot een economisch beleid voor de gemeente Geertruidenberg.

De gemeente Geertruidenberg is overigens – zoals vermeld in de personeelsadvertentie – op zoek naar een beleidsmedewerkster economische zaken voor 18 uur per week. Een enthousiaste medewerker die een bijdrage kan leveren aan het vormgeven van het economisch beleid van de gemeente. Men zoekt niet alleen een medewerker die beleidsnotities kan schrijven maar vooral iemand met goede communicatieve en sociale vaardigheden om zowel intern als extern zaken goed af te stemmen. HBO werk- en denkniveau acht men minimaal noodzakelijk.