Nieuwe bestuursleden VOG

Het bestuur van de VOG is blij dat er enthousiaste ondernemers zijn die zich graag belangeloos willen inzetten voor de belangen van de leden. We presenteren twee nieuwe bestuursleden.

Het bestuur van de ruim 300 leden van de VOG wordt primair gevormd door ondernemers die zich vrijwillig inzetten voor de belangen van de leden.

vog-nieuwe-bestuursleden

Dit doen ze omdat ze het leuk vinden, het belangrijk vinden, het interessant vinden en andere ondernemers willen ontmoeten (netwerken).

Het bestuur is na de zomervakantie uitgebreid. Dit komt goed uit omdat we druk zijn met het nieuwe GENiaal project. Wie zijn deze nieuwe bestuursleden?

John Gaasbeek, eigenaar van johngaasbeek.nl. Hij is ondernemer en heeft een grafisch ontwerpbureau dat tegenwoordig vaak webdesign omvat. Voor veel ondernemer in de regio zorgt John voor de vormgeving van logo’s, website, drukwerk etc. Binnen de VOG zal hij de VOG-website van een nieuwe look en feel gaan voorzien. Daarnaast zal hij namens de initiatiefnemers in GENiaal alle communicatie en uitingen verzorgen.

Hein de Jongh, bedrijfsjuridisch adviseur en werkzaam bij Bos Adviesgroep. Hij is bekend omdat hij alhier geboren en getogen is en altijd actief is geweest voor de gemeenschap. Hij kent veel ondernemers en heeft veel van hen bijgestaan met juridische vraagstukken. Binnen de VOG zal hij de ‘scherpte’ bewaken, de VOG heeft nooit bekend gestaan als een club ‘doetjes’… Binnen de nieuwe koers kan hij zorgen dat we daar waar mogelijk de belangen van de leden ‘bewaken’!

Bron: Bestuur VOG