Nieuwe branche op VOG website

Artiesten en evenementenbureaus kunnen zich registreren op de VOG website. Zo krijgen we overzicht van muzikale talenten binnen de gemeente.

Van oudsher is het muziek maken of met muziek bezig zijn in Geertruidenberg, Raamsdonk en Raamsdonksveer een bijna aangeboren talent. Niet voor niets wordt onze gemeente “Het Volendam van het Zuiden”genoemd. Echter een overzicht bestaat nog niet.

Reden voor Ton Koopmans (Gebroeders Ko) de VOG voor te stellen de branche te benoemen op de VOG-website. Met de komst van de Stadspromotor is de Markt in Geertruidenberg  muzikaal geëvolueerd en trekken we bezoekers uit de hele Amerstreek en daarbuiten.

Reden voor het VOG bestuur te voldoen aan zijn vraag. Bertus Staigerpaip, de Gebroeders Ko, Stichting River Zydeco,  Stichting Scattando Kunstencentrum en de Stichting Swamp Muziek Studio zijn al jaren VOG-lid. Anderen hebben zich laten registreren. Langzaam maar zeker volgt het gewenste overzicht waaruit de verschillende evenementen en Horeca-gelegenheden zich kunnen voorzien van “een lekker stukske muziek”.

Kortom ben je actief in de muziekwereld, dan is hier een mogelijkheid dat kenbaar te maken.
Laat ons weten van je bestaan en wij plaatsen je op onze website onder Artiesten en Evenmentenorganisaties. Klik hier voor het registratieformulier.

Bron: VOG Webredactie