Nieuwe samenstelling bestuur VOG

Op de website van de VOG heeft u kunnen lezen dat er een nieuwe voorzitter is. Daarnaast is aangegeven dat er een aantal veranderingen gaan plaatsvinden, onderstaand alvast een korte update.

Na ruim tien jaar heeft Henk Adriaanse het voorzitterschap overgedragen aan Louis de Wit. Ook Louis is al vanaf het ontstaan van de VOG actief in het bestuur en zal de vernieuwingen binnen de VOG vorm gaan geven. Een nieuwe website is bijna klaar en deze zal meer geënt zijn op een digitale community. De wijze van communiceren zal objectiever worden en nog meer op basis van de mening van de leden. De mening van de leden zal digitaal worden gevormd middels ‘polls en enquêtes’. De lancering van de nieuwe VOG community site wordt eind september verwacht. Vanaf dat moment zal ook de wekelijkse nieuwsbrief weer verzonden worden.

De rol van secretaris werd ingevuld door Marco Verbrugge en zal worden overgenomen door een nieuw gezicht: Ron Broeders. Ron is jarenlang Hoofd Interne Dienstverlening geweest voor diverse gemeentes en zal vanuit de VOG het aanspreekpunt worden als ‘Bedrijven Contact Functionaris’. Onze gemeente heeft voor die functie beperkte invulling. De vereniging denkt met Ron een ‘sleutelrol’ te kunnen vervullen en zo vragen vanuit de leden richting de gemeente te kunnen stroomlijnen!

Het aanspreekpunt voor detailhandel, horeca en kleinbedrijf is ook een nieuwkomer binnen het bestuur: Huub Lommers. Huub is o.a. de initiator van de maandelijkse ‘Network Coffee’ waar het netwerken van ondernemers onderling en het leren kennen van de bestuurders van deze gemeente wordt bevorderd.

De communicatie via de website en De Langstraat zal worden gecoördineerd door Marco Verbrugge. Marco zal zorgen dat alle lokale content die relevant is voor ondernemers op de website komt, dat er artikelen door externe en professionele redacteurs worden geschreven en dat leden aan het woord komen. Daarnaast zal Marco de mening van ondernemers peilen, dit gebeurt digitaal en doelgroepgericht.

Jan Houweling is in de zomer afgetreden als penningmeester. Houweling Accountants zal voorlopig de financiële administratie voor de VOG blijven voeren. We zijn op zoek naar een nieuwe penningmeester.

Louis de Wit – voorzitter en ondernemer Atex Licht
Ron Broeders – secretaris en Bedrijven Contact Functionaris
Huub Lommers – horeca, detailhandel en kleinbedrijf en ondernemer Scattando Events
Marco Verbrugge – communicatie en ondernemer Verbrugge Makelaardij & Assurantien
Vacature – penningmeester