NOM Energy: Ervaring rijker op de Energiemarkt

Het bezoek was niet heel talrijk, maar de mensen die kwamen waren wel heel geïnteresseerd in duurzaamheid.

De locatie en organisatie van de beurs waren perfect. We hadden genoeg tijd om de stand op een mooie plek op te bouwen en toen kwam er keurig op tijd een stroom gasten binnen. Het bezoek was niet heel talrijk, maar de mensen die kwamen waren wel heel geïnteresseerd in duurzaamheid. Ze konden bij ons terecht over de verschillende oplossingen voor het reduceren van het gasverbruik.

Onze technische expert Jan van Meer gaf met behulp van een beamer een heldere uiteenzetting over warmte techniek en de voor/nadelen.
Ook de lokale catering zorgde voor een verzorgde stemming bij de gasten.

We zagen dat mensen begaan zijn met het thema en vaak al een basiskennis hebben over de mogelijkheden, maar door politieke en maatschappelijke discussie niet weten wat waarheid en hype is. Wij konden zowel goede contacten leggen voor na de beurs als ook zinvolle, duidelijke oplossingen bieden. Door onze strategie om in een stappenplan systemen aan te bieden naar mate het overheidsbeleid duidelijk wordt, zien we dat mensen een comfort level krijgen bij ons. Enkele contacten hebben al geleid tot het uitwerken van offertes, dus wij zijn heel tevreden met de uitkomst van deze beurs.

Bron: NOM Energy