Ondanks camerabeveiliging ramkraak

Ondanks de aanwezigheid van vele beveiligingsvoorzieningen bij het bedrijf zelf en de komst binnen 1 minuut van de beveiliginsgbeamte van de collectieve beveiliging zijn criminelen toch in staat geweest een ramkraak te plegen bij een bedrijf op Dombosch.

Zaterdagavond rond kwart voor negen is er een ramkraak gepleegd bij een bedrijf aan de Bliek. Een vrachtwagen reed het hek en een roldeur eruit waardoor de daders het pand binnen konden gaan. Het is niet bekend wat er is meegenomen. Wel is gezien dat er twee personenauto’s zijn weggereden. De achtergelaten vrachtwagen bleek gestolen.

Het betreffende bedrijf beschikt over een behoorlijke graad van beveiliging middels oa een alarminstallatie, een hek met stroom, een rammuur en camera’s. Ook is het bedrijf aangesloten bij de collectieve beveiliging Dombosch middels welke het industrieterrein voorzien is van camerabewaking. Binnen 1 minuut na de melding was de beveiliging van Dombosch ook ter plaatse doch kon helaas weinig anders meer doen dan vaststellen wat gebeurd was.