Ondernemer stuurt gemeente brief OZB

Aangaande de ozb-heffing stuurde een ondernemer een schrijven aan de gemeente. Met toestemming van betreffende ondernemer mogen wij dit schrijven op onze website plaatsen:
Geachte mw Wijgerde,
Naar aanleiding van uw schrijven aangaande het opvoeren van een bezwaarschrift deel ik u hierbij mede dat wij er, helaas voor ons, vanaf zien. De reden is dat jullie het in Ambtelijk Nederland zo voor elkaar hebben dat de tijd en geld die wij er als ondernemer in moeten steken om enig bezwaar te kunnen maken te veel tijd en geld in beslag neemt wat niet meer opweegt tegen de woz heffing zelf. Kortom; vanuit jullie beredeneerd erg slim maar voor ondernemers moeilijk te verkroppen (meerdere met mij).
Wel zou ik u of jullie gehele apparaat mee willen geven dat ik jullie graag een week uitnodig om mee te lopen met mijzelf, of ieder ander ondernemer, om zelf eens een keer te voelen wat het is om verantwoording te dragen voor op de eerste plaats het voeren van een bedrijf en op de tweede plaats het maken van financiele bugetten en plannen. Als wij er op een dergelijke manier mee om gaan zoals jullie dat menen te kunnen (neem als voorbeeld de zaak rondom essent) moet ik helaas vaststellen dat onze onderneming nog maar een kort bestaansrecht beschoren zou zijn.
Het zou fijn zijn als de economische waarde van de Dombosch door onze mooie gemeente Geertruidenberg, en in die persoon vertegenwoordigd door u en uw collega’s, een keer op haar merites geschat werd.
Mocht u verder nog vragen hebben hoor ik deze graag. U anders veel succes en inzicht toewensend in de komende periode.
Met vriendelijke groeten,
Stefan van Strien
s.vanstrien@strikolith.nl
mobile +316 22566553
Strikolith B.V.
Lissenveld 9-13
Postbus 52
4940 AB Raamsdonksveer
Telefoon +31 (0)162-514750
Telefax +31 (0)162-510426
0800-STRIKOLITH (0800-7874565)
Kijk ook eens op www.strikolith.nl