‘Ondernemer van het jaar een eer’

Niets vermoedend werd Tiny Nieuwenhuijsen van Nederlof Scheepsbouw zaterdag 21 september mee gelokt naar Forts Gertrudis in Geertruidenberg. ‘Ik had helemaal geen zin in een feestje.’ Toen in een voorlichtingsfilmpje zijn zoon voorbij kwam, begon Tiny iets te vermoeden.

Zeker toen het logo van het bedrijf werd vertoond. Tijdens ‘de Aanloop’ werd de prijs aan Nieuwenhuijsen uitgereikt. ‘Ik vind het echt een eer om ondernemer van het jaar te worden, had dat nooit gedacht. Vergeet niet dat er in de gemeente erg veel ondernemers gevestigd zijn. Voor mijn gevoel zou de gemeente mij nog even overslaan.’

Tiny draagt de prijs op aan zijn vrouw Lia. ‘Je kunt alleen maar succesvol ondernemen als je vrouw en je gezin jou de vrijheid geven om iets op te zetten, daar ben ik ze erg dankbaar voor.’

De ondernemersprijs in een initiatief van de gemeente Geertruidenberg in samenwerking met ondernemersvereniging VOG.