Ondernemers en H!VE trappen officieel af

En ‘aan de slag gaan’ betekent in ons geval medewerkers via de unieke H!VE-aanpak voorbereiden op het werk van morgen!

Een tijdje geleden hebben we vol trots verteld dat we in West-Brabant samen met MKB-werkgevers en werknemers in de klimaat- en energiesector aan de slag gaan: https://www.hive.nl/hive-geeft-een-boost-aan-groene-mkb-bedrijven/. En ‘aan de slag gaan’ betekent in ons geval medewerkers via de unieke H!VE-aanpak voorbereiden op het werk van morgen!

Donderdag 13 februari vond de officiële kick-off van deze bijzondere samenwerking in West-Brabant plaats in Theater De Bussel (Oosterhout). Peter van den Eijnden (voorzitter van Stichting De Groene Pluim) ging in op de uitdagingen waar ‘groene’ MKB-bedrijven voor staan in de klimaat- en energiesector. De vele (digitale) veranderingen in deze sector vragen om concrete acties op korte termijn. Andere sprekers, waaronder Marcel Willemsen (wethouder gemeente Oosterhout) en Mark Veldpape (Zinnige Zaken), gingen in op klimaatdoelstellingen en de inhoud van de Global Goals (https://vng.nl/artikelen/de-17-global-goals)

Tot slot zoomde Jeannet vanuit H!VE in op de mogelijkheden om als ondernemer en werknemer in deze sector ‘bij te blijven’. En ja…dan hebben we het natuurlijk over de H!VE-aanpak!

Om te onderstrepen dat jezelf ontwikkelen en zeker ook via H!VE echt een ‘cadeautje’ is, kreeg iedereen een speciale H!VE-cheque.

Vanaf volgende week starten de H!VE-experiences in West-Brabant. Nieuwsgierig om misschien zelf een kijkje te komen nemen? Kijk dan op www.hive.nl/experiences

Bron: H!VE.nl