Ondernemersbijeenkomst Veiligheid op 12 november

Op 12 november hoort u wat we doen aan preventie en welke rol u als ondernemer hierbij kunt hebben.

We hebben er helaas mee te maken: inbraak, diefstal, vernielingen en brand bij onze bedrijven. En helaas ook met ondermijnende criminaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hennepkwekerij in een verhuurde bedrijfshal. Daarom organiseert de gemeente samen met de VOG, Brandweer, Politie en Alert Security ondernemersavond rondom het thema Veiligheid. De ondernemersbijeenkomst vindt plaats op 12 november van 16.30 tot 19.30 uur in de Brandweerkazerne in Raamsdonksveer (Julianstraat 103).

Brandweercommandant Joost Pot opent de bijeenkomst. Hij vertelt over de impact van een brand in een bedrijfsomgeving en preventie. Burgemeester Marian Witte is ook aanwezig. Zij bespreekt het thema Veiligheid vanuit de gemeente.

Aansluitend zijn er presentaties over de thema’s: Ondermijnende criminaliteit, (Camera)-beveiliging en brandveiligheid, waaraan u kunt deelnemen.

Uitreiking Groene Pluim
Dit jaar wordt in de gemeente Geertruidenberg voor de eerste keer de Groene Pluim uitgereikt. Dit is een stimuleringsprijs op het gebied van duurzaamheid. Wethouder Kevin van Oort reikt om 17.00 uur de Groene Pluim uit tijdens deze bijeenkomst aan een lokale ondernemer die serieus werk maakt van duurzaam ondernemen.

Informatiemarkt
Tijdens de ondernemersbijeenkomst is er ook een informatiemarkt. Op de informatiemarkt zijn alle partijen aanwezig om u informatie te geven en uw vragen te beantwoorden. De informatiemarkt is van 17.30 tot 19.30 uur. U heeft dan ook alle gelegenheid om te netwerken met uw collega ondernemers onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden
Aanmelden kan via: vogweb.nl/veiligheid.

Programma:

16.00 – 16.30 uur: inloop en informatiemarkt
16.30 – 16.45 uur: ontvangst door de brandweer
16.45 – 17.00 uur: burgemeester Marian Witte aan het woord
17.00 – 17.15 uur: uitreiking van de Groene Pluim door wethouder Kevin van Oort
17.15 – 19.30 uur: netwerken, informatiemarkt en deelname aan presentaties over
ondermijning, brandveiligheid en (camera-) beveiliging

Komt u ook?

* De brandweerkazerne heeft beperkte parkeermogelijkheden, uitwijklocatie is het
parkeerterrein bij het zwembad, Kerklaan 18 in Raamsdonksveer. *

Klik hier als u de flyer wilt downloaden.