Op de koffie bij B&W

Het college wil graag met u in gesprek. Op woensdag 5 september, en daarna elke 2 weken, staat de koffie voor u klaar!

Heeft u altijd al eens een kop koffie willen drinken met de burgemeester of een wethouder? Bijvoorbeeld omdat u graag een vraag wil stellen. Of omdat u specifiek aandacht wil vragen voor een onderwerp dat voor u belangrijk is. Of gewoon omdat u een goede tip of suggestie heeft voor het college. Dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen.

Zonder afspraak
Op woensdag 5 september staat de koffie voor u klaar! U hoeft geen afspraak te maken, maar kunt tussen 19.00 en 20.00 uur het gemeentehuis binnenlopen. Iedereen is van harte welkom! U meldt zich bij de receptie en op volgorde van binnenkomst bezoekt u het spreekuur.

Wat kunt u verwachten?
In een informeel gesprek met twee collegeleden kunt u uw verhaal kwijt. Het kan zijn dat zij niet direct met uw goede idee aan de slag kunnen of een antwoord hebben op uw vraag. Dit krijgt dan op een later moment de aandacht die het nodig heeft.

Tweewekelijks
Kunt u 5 september niet komen? Geen probleem. U kunt elke twee weken op woensdag koffie of thee komen drinken tussen 19.00 tot 20.00 uur. De eerste paar keer bent u welkom in het gemeentehuis. Daarna willen we ook andere locaties binnen de gemeente bezoeken.

Bron: gemeente Geertruidenberg