Open dagen Layher Raamsdonksveer

Hans Pluimes: ‘Eindelijk het zit erop, we zijn klaar met verbouwen!’. Op 12 en 14 oktober opent Layher opnieuw haar deuren na een forse verbouwing.

Algemeen Directeur Layher B.V.  Hans Pluimes

En we hoeven u als geen ander uit te leggen wat een opgeruimd gevoel dat geeft. Zowel het omliggende terrein als de verschillende gebouwen zijn flink onder handen genomen. De logistieke route is aangepast, we hebben de voorraad flink uitgebreid, de showroom heeft een metamorfose ondergaan, nieuwe spreekruimtes, expeditiekantoor, werkplekken… en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Bent u al nieuwsgierig? Mooi, want wat overtuigt nu meer dan uw eigen waarneming? We zouden het dan ook leuk vinden om u – apetrots als we zijn – persoonlijk rond te leiden. U hoeft dan namelijk niet binnen de lijntjes te blijven en dat is wel zo prettig om alles goed te kunnen zien binnen en buiten op het terrein.

Onze OPEN DAGEN zijn op donderdag 12 oktober van 13.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag 14 oktober van 10.00 tot 14.00 uur.

We ontvangen u graag op het bekende adres, want dat is ongeveer het enige wat niet veranderd is. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje. Op zaterdag 14 oktober kunt u uw kinderen meenemen. We zouden het op prijs stellen als u ons laat weten of en met hoeveel personen u denkt te komen.

Aanmelden kunt u via deze link: www.layher.nl/open-dagen-raamsdonksveer

Graag tot ziens op onze mooie ‘nieuwe’ vestiging.

Met vriendelijke groet,
Hans Pluimes

PS: Als we een cadeausuggestie mogen doen dan graag een bijdrage t.b.v. van de wederopbouw van St. Maarten want daar valt nog heel wat te bouwen de komende jaren.
Layher IBAN: NL72ABNA0643497943 o.v.v. OPEN DAG.

Bron: Layher