Opening toeristisch seizoen en lancering huisstijl

Op vrijdag 21 april om 16.30 uur wordt het toeristisch seizoen 2017 feestelijk geopend in het voormalig stadhuis van Geertruidenberg (Markt 32-34). De nieuwe toeristische huisstijl wordt gepresenteerd door Roland Hovers.

De afgelopen tijd is er door het Toeristisch Platform Geertruidenberg  (TPG) in samenspraak met andere partijen hard, maar ook met veel plezier gewerkt aan het ontwikkelen van een toeristische huisstijl. Dit actiepunt is opgenomen in de in 2015 door de gemeenteraad vastgestelde visie toerisme met als doel om meer eenheid te creëren in het toeristische aanbod. Eenheid zorgt voor herkenbaarheid en daardoor voor een sterker gezamenlijk aanbod van het rijke scala van toeristische producten binnen de gemeente Geertruidenberg.

VVV Geertruidenberg heeft de nieuwe huisstijl “Geertruidenberg Vestingstad aan de Biesbosch” al doorgevoerd in haar nieuwe website. De beschikbaarheid van deze huisstijl biedt lokale toeristische ondernemers en organisaties kansen om dit voorbeeld te volgen. Het TPG gaat ervan uit dat die kansen benut gaan worden, samen staan we sterk.

We nodigen u mede namens wethouder Bert van den Kieboom graag uit op;

vrijdag 21 april 2017 om 16:30 uur
in het voormalige stadhuis (Markt 32-34, Geertruidenberg)

Om met een feestelijk tintje samen het toeristische seizoen 2017 te openen en kennis te maken met de toeristische huisstijl die wij op dat moment presenteren.
Roland Hovers, de ontwerper van de huisstijl. geeft die middag een toelichting hoe de huisstijl tot stand is gekomen. Ook wordt de nieuwe website van de VVV op dit moment gepresenteerd.

U bent van harte welkom, we hopen u te mogen ontvangen.

Als u met de auto komt raden wij u aan om te parkeren op de parkeerplaats bij Fort St. Getrudis (Haven 54, Geertruidenberg). Wij horen graag van u of u aanwezig kunt zijn. U kunt zich aanmelden  via het e-mailadres m.vanoosterhout@geertruidenberg.nl.

Hoogachtend,
Namens het Toeristisch Platform Geertruidenberg,

Marjolijn van Oosterhout
Secretaris TPG