Ouderwets gezellig netwerken in de Witte Leeuw

“Wat gaan we aan het eind van het jaar voor onze leden doen?” Die vraag kwam in één van de bestuursvergaderingen naar boven. “Een nieuwjaarsreceptie? Of een vorm van een eindejaarsconference? Te standaard, te duur, te laat.. Waarom doen we geen ouderwets gezellige kerstborrel. Bij de Witte Leeuw, daar zat de VOG vroeger ook altijd…” Dat bleek een goed idee, waar iedereen zich in kon vinden.

banner

De datum werd vastgelegd, de Witte Leeuw werd geïnformeerd en de muziek werd geregeld. En dat bleek een succes. Op donderdagavond 22 december liepen om klokslag 20.00 uur de eerste gasten binnen. Het was gezellig druk, de band 3ofUS bleek een echte sfeermaker en wist de juiste snaar te raken bij het aanwezige publiek.

Halverwege de avond kregen we van VOG-voorzitter Louis de Wit een korte eindejaarsspeech waarmee hij een mooie terugblik gaf van de behaalde resultaten van afgelopen jaar.

Zo heeft de VOG 10 keer een Netwerk Coffee georganiseerd, zijn er 5 bedrijfsbezoeken geweest, zijn er twee nieuwe bestuursleden aangetreden, en is de werkgroep GENiaal opgericht.

Er zijn door heel het jaar heen contacten met de gemeente geweest over tal van onderwerpen, zoals Veilig Dombosch, aandacht voor de retail, leegstand en veiligheid, toeristisch platform, energie en communicatie.

2016-12-27-16-14-42   2016-12-27-16-14-41-2

Wat communicatie betreft heeft de VOG in 2016 behoorlijk aan de weg getimmerd. Eind 2015 is de website vernieuwd en als community platform voor ondernemersnieuws neergezet. Dat heeft in 2016 tot mooie en indrukwekkende cijfers geleid. Zo zijn er in 2016 55.000 pagina’s bekeken door 17.000 bezoekers. Er zijn 335 nieuwsberichten gepubliceerd en er zijn 53 nieuwsbrieven verzonden. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door Jentine Groeneveld, de vrouw achter de schermen die accuraat en punctueel al deze communicatie op de rit houdt. Zij werd, geheel terecht, nog even door Louis in het zonnetje gezet.

Na deze korte eindejaarsspeech werd er de rest van de avond volop genoten van een gezellig feest, en hoewel de VOG tot 24.00 uur de rekening zou voldoen, bleken de laatsten toch pas na 02.00 te vertrekken. Al met al een mooie afsluiting van 2016.

Bekijk het fotoalbum

Bron: VOG bestuur